Hazelight Studios AB

Hazelight Studios grundades av Josef Fares 2014, spelstudion har på ett par år utvecklats från en liten studio med fem anställda till en koncern med över sextio anställda och två succétitlar på sitt CV i form av coop-äventyren A Way Out (2018) och It Takes Two (2021).

A Way Out tilldelades 2019 pris både för bästa multiplayerspel (BAFTA) och bästa nordiska spel (Nordic Game Awards).

It Takes Two tilldelades 2021 pris för Game of the Year (Game Awards).

Uno Accounting har sedan 2014 levererat en ekonomisk helhetslösning till Hazelight, det innebär att vi hanterar den ekonomiska administrationen för samtliga bolag inom koncernen genom att tillhandahålla en produktionsekonom som i perioder arbetar på plats i Hazelights lokaler och löpande uppdaterar företagsledningen om den finansiella statusen för studion och dess projekt.

”Det personliga engagemanget, tydliga fokuset på noggrannhet och den flexibla servicen gör Uno Accounting till en uppskattad och väl integrerad del av verksamheten. Inte bara hanteras den dagliga ekonomiska driften exemplariskt, Uno Accounting har även varit drivande i att utveckla våra arbetssätt för att säkra och effektivisera vår ekonomiska administration över tiden.” –  Oskar Wolontis, Chief of Operations/COO.

Uno Bite Janols
Uno Bite Janols

Auktoriserad redovisningskonsult